سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://maz1392.ParsiBlog.com
 
لینک دوستان

 

وطن من جایی است که کشاورزی گندم،جو،پنبه و ... در آن رواج دارد.درختان لیمو نیز در آنجا یافت می شود.گاهی اوقات مانند دو سال اخیر کشت هندوانه نیز انجام شد که محصولی پر بار به دست آمد که به مناطق مختلف صادر گردید.

شاید شما این اطلاعات را ابتدایی بدانید و از مطالعه آنها به ستوه آیید؛اما هدف من در اینجا تنها ارایه این مطلب نیست.هدف من چیز دیگری هست.

من می خوام در این پست به یکی از اصلی ترین مشکل های مردم دیارم در سال های اخیر اشاره کنم.این مشکل چیزی نیست جز                             کم آبی

آری در سال های اخیر مردم دیار من با مشکلات زیادی برای کشاوزی مواجه بودند و هستند که از جمله آنها کم آبیمی باشد.بسیاری از افراد از پنبه روستای مز به عنوان گزینه ای برتر در میان پنبه مناطق دیگر نام می برند.اما من در همین جا با کمال تاسف اعلام می کنم که محصول پنبه امسال در روستای مز به ندرت یافت می شود.دلیل این اتفاق هم جاری نشدن آب از قنات ها می باشد.مردم روستا نیز با مشاهده این اتفاق،دیگر انگیزه ای برای این کشت محصولاتی چون پنبه ندارند.

من می خواهم از همین جا از مسئولان استان فارس و شهرستان خنج تقاضا نمایم به این موضوع رسیدگی نمایند.زیرا به نظر من علاوه بر اینکه این راه کسب درآمد مردم روستا می باشد،محصول پنبه یا گندم روستا به عنوان برطرف کننده نیاز عموم نیز می باشد.

واقعا حیف است که با سهل انگاری و عدم بررسی اجازه دهیم این نعمت بزرگ که از نیاکان من تا حال ادامه داشته است،حال نابود گردد.

برداشت پنبه از 120 هکتار از اراضی روستای مز شهرستان خنج آغاز شد

این هم مطالب و لینک صحبت مسئولان در مورد این موضوعhttp://sohbatenow.ir/news.php?id=3501

اظمی بیان داشت: متوسط برداشت محصول وش پنبه در این شهرستان دو تن درهکتار است و برآورد می شود ، امسال پنبه کاران روستای مز 240 وش پنبه برداشت و به بازار مصرف داخلی این شهرستان عرضه نمایند. - 

 وی افزود: روستای مز تنها باقی مانده تولید کننده پنبه دراین شهرستان است و به علت خشکسالی کاشت این محصول در این روستا در مقایسه با سال های گذشته به کمترازیک چهارم رسیده است و دردیگر مناطق این شهرستان تولید این محصول به صفر رسیده است. کاظمی ، بیان کرد: به رغم چنین شرایطی ، برای 50 نفر اززنان روستا ی مز به طور موفقت اشتغال ایجاد شده است . او گفت: همچنین از ابتدای آبان ماه امسال با آغاز برداشت محصولات جالیزی در این شهرستان برای دو هزار نفر در خنج و شهرستان های همجوار ، اشتغال ایجاد شده است و شمار زیادی از این شهرستان ها برای انجام فعالیت های کشاورزی به شهرستان خنج روی آورده اند.


[ دوشنبه 92/4/10 ] [ 1:34 صبح ] [ حمید رضا رضایی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 5
بازدید دیروز: 28
کل بازدیدها: 88381
Online User تماس با ما
کد تماس با ما